Burdur'da depremzede öğrencilerin nakil ve kayıt işlemleri yapılıyor

Burdur’a gelen depremzede öğrencilerin, nakil ve kayıt işlemleri KYK yurtlarında yapılmaya başlandı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in, eğitim ve öğretimin devam edebilmesi için öğrencilerin gittikleri şehirlerde nakit ve kayıt işlemlerini yapabileceğini söylemesinin üzerine Burdur’da bulunan depremzede öğrencilerinin, nakil ve kayıt işlemleri yapılmaya başlandı.
Merkezi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçesi olan ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan etkileyen iki büyük depremin ardından depremzede vatandaşlar, Burdur’a geliyor. Kente gelen depremzede çocukların, eğitim-öğretimlerinin aksamaması için nakil ve kayıt işlemleri KYK Yurtlarında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Danışma Masası tarafından yapılıyor.
Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Safahat ve Asım’ın Nesli Öğrenci yurtlarında kalan depremzede öğrencilerimizin nakil ve kayıt işlemlerini gerçekleştiren, Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Danışma Masası çalışmalarını sürdürüyor.” ifadelerine yer verildi.

Burdur İl Milli Eğitim MüdürlüğüMahmut ÖzerTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.