Burdur'da Diş Sağlığına Yeni Bir Nefes: Vali Öksüz MAKÜ Diş Hekimliği Fakültesini Ziyaret Etti

Burdur Valisi Türker Öksüz, son teknoloji cihazlarla donatılmış MAKÜ Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Öksüz, hastanenin Burdurlulara kaliteli diş sağlığı hizmeti sunduğunu ve önemli bir yatırım olduğunu vurguladı.

Burdur Valisi Türker Öksüz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ile birlikte, MAKÜ Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne ziyarette bulundu.

Hastaneyi gezerek incelemede bulunan, devam eden eğitim süreci ve sunulan sağlık hizmetleri ile ilgili bilgi alan Vali Öksüz, İlimizin sağlık alanında ki önemli yatırımlarından biri olan Hastanenin tüm bölümlerini gezerek Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Alp Sağlam ve hastane yöneticilerinden kapsamlı bilgiler aldı.

Ziyareti kapsamında son teknoloji cihazları ile donatımı yapılmış Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi bölümlerini gezen Vali Öksüz, öğrencileri dersleri sırasında ziyaret etti. Hocalardan hastanede verilen diş sağlığı hizmetleriyle ilgili kapsamlı bilgiler aldı.

Vali Öksüz'e ziyareti sırasında MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Tekşen, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Alp Sağlam ve akademisyenler eşlik etti.

diş sağlığınefesMAKÜDiş Hekimliği FakültesiTürker ÖksüzTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.