Burdur'da Dudu Aktürk, aday adaylığı müracaatını tamamladı

Burdur'dan aday adaylığı için başvuruda bulunan Dudu Aktürk, “Gerek bürokrasideki deneyimimiz gerekse kişisel iletişim becerilerimizi siyasette de birleştirip, memleketimize daha iyi hizmet edelim dedik” dedi.

AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Dudu Aktürk, “Gerek bürokrasideki deneyimimiz gerekse kişisel iletişim becerilerimizi siyasette de birleştirip, memleketimize daha iyi hizmet edelim dedik” dedi.

Sağlık Bakanlığı memuriyetinden istifa eden Dudu Aktürk, AK Parti Burdur Milletvekili Adayı oldu. AK Parti İl Binasında basın açıklaması yapan Dudu Aktürk, “Hepiniz hoş geldiniz, bizi bugünümüzde yalnız bırakmadınız. Teşekkür ederiz. Sağlık Bakanlığında devlet memuruyum. Ankara Burdurlular Derneğinde yöneticilik yaptım. Gerek bürokrasideki deneyimimiz gerekse kişisel iletişim becerilerimizi siyasette de birleştirip, memleketimize daha iyi hizmet edelim dedik. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu. Milletvekili Aday Adayı Aktürk, konuşmasının ardından evraklarını AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı’ya teslim etti.
Hayal Girişim

Dudu AktürkAK Parti Burdur Milletvekili Aday AdayıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.