Burdur'da Ekmek Fiyatı Zamlandı! Zam Pazartesi Günü Geçerli!

Burdur'da 7,5 TL'ye satılan ekmeğin fiyatı 19 Şubat Pazartesi gününden itibaren 10 TL'ye yükseldi. Zammın gerekçesi olarak artan maliyetler gösterildi.

Burdur’da artan maliyetler ekmek fiyatlarına da yansıdı. 7,5 TL'ye satılan ekmek 19 Şubat Pazartesi gününden itibaren 10 TL'den satılacak.

Yaşanan zamlar sonrasında vatandaşlar tarafından, ekmeğe zam gelip gelmeyeceği uzun süredir konuşuluyordu.

Burdur’da ekmek fiyatı ne kadar oldu?

Burdur'da 7,5 TL'ye satılan ekmeğin fiyatının Pazartesi günü itibariyle artacağı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Burdur'da yapılan toplantıda komisyon tarafından alınan kararla birlikte kent genelinde 7,5 TL'den vatandaşlara ulaşan ekmeğin, fiyatının 10 TL olarak belirlendiği öğrenildi. Yeni fiyatlandırmanın 19 Şubat Pazartesi gününden itibaren geçerliği olacağı da gelen bilgiler arasında...

Artan maliyetler nedeniyle Türkiye'nin birçok ilinde zamlar gelirken, Burdur’da da zam yapıldı. Yapılan zammın yanı sıra 230 gram olan ekmeğin artık 250 gram olacağı da öğrenildi.

ekmekekmek fiyatızamTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.