Burdur'da emniyet sizin için bayramda görevde

Burdur'da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı öncesi ve sonrasında vatandaşların huzur ve güveni için görevlendirmeler hazırlandı.

Burdur'da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı öncesi ve sonrasında vatandaşların huzur ve güveni için görevlendirmeler hazırlandı.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü olarak Ramazan Bayramı öncesinde, bayram süresince ve bayram sonrasında vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını güven içinde karşılayabilmeleri, bayramı huzur ve sükûn içinde geçirmelerinin sağlanması amacıyla;

İl genelinde 14-24 Nisan 2023 tarihleri arasında trafik tedbirleri kapsamında, yoğunlaşacak şehir içi ve şehirlerarası trafik hareketlerinin kontrol altına alınarak, kazaların oluşmaması ve istenmediği halde kazaların meydana gelmesi durumunda ise en kısa sürede müdahalenin sağlanması için personel planlanarak, gerekli görevlendirmeler yapılmıştır.

Ayrıca 19-23 Nisan 2023 tarihleri arasında önleyici tedbirler kapsamında ise il genelinde vatandaşlarımızın yoğun olduğu güzergahlarda ve otogarda, kurulacak pazar yerinde, bayram namazında camilerde, belirlenen noktalarda yapılacak şok uygulamalar ile il girişlerindeki sabit yol uygulama noktalarında gerekli denetim ve kontroller için personel planlanarak, gerekli görevlendirmeler yapılmıştır.

- 14-24.04.2023 tarihleri arasında il geneli sorumluluk bölgemizde trafik tedbirleri planlanmıştır.
- 19-23.04.2023 tarihleri arasında il geneli sorumluluk bölgemizde asayiş tedbirleri planlanmıştır

Ramazan Bayramında Burdur'da kaç personel görev alacak?

- Ramazan Bayramı tedbirleri kapsamında 14-24 Nisan 2023 tarihleri arasında toplam (2.322) personel ve (574) ekip görev alacaktır.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü olarak genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suç ve suçlularla mücadele kapsamında gerekli tedbirler alınmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğübayram genelgesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.