Burdur’da FETÖ/PDY Operasyonları Sürüyor Firari 1 Kişi Yakalandı

T.C. BURDUR VALİLİĞİ Basın Bülteni (2020/14) Güvenlik güçlerimiz tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütü yapılanmasının deşifresine yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıkla sürdürülmektedir.

T.C. BURDUR VALİLİĞİ Basın Bülteni (2020/14)

Güvenlik güçlerimiz tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütü yapılanmasının deşifresine yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıkla sürdürülmektedir.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün mahrem yapılanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; Örgüt içerisinde Büyük Bölge Talebe Mesulü, Liseci, Bölgeci, Katalog Evliliği faaliyetlerinde bulunan, Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen ve firari olarak aranmakta olan S.M.Y. isimli şahıs, Denizli ilinde saklanmış olduğu Gaybubet Evleri olarak adlandırılan Hücre Evinde yakalanarak ilimize getirilmiş, ifadesine müteakip sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanmıştır.

Güvenlik güçlerimiz tarafından Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, birlik ve beraberliğine karşı tehtid oluşturan, faaliyet gösteren tüm terör örgütlerine yönelik çalışmalar büyük bir hassasiyet içerisinde aralıksız devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 15.01.2020

FETÖBURDUR VALİLİĞİPDYTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.