Burdur'da Fevzi Çakar, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Burdur'dan aday adaylığı başvurusunu yapan Fevzi Çakar, “Her şeyden de önce kutlu dava için hayatını ortaya koymuş bir liderin yanında olmak elzemdir” dedi.

AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Fevzi Çakar, “Her şeyden de önce kutlu dava için hayatını ortaya koymuş bir liderin yanında olmak elzemdir” dedi.
Isparta’nın tanınmış siyasilerinden Fevzi Çakar, AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı oldu. Çakar, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın açıklamasında şöyle konuştu: “100. yılına adım atan Cumhuriyetimiz için 2023 seçimleri, Ülkemizin bundan sonraki refahı ve istikrarı için hayati bir öneme sahiptir. Bu önem doğrultusunda herkesin taşın altına elini koyup, ülkemiz üzerine senaryolar yazıp oynayanlara dur demesi gerekmektedir. Bu noktada şahsi olarak şimdiye kadar siyasi ve ticari hayatım süresince elde ettiğim tüm bilgi ve tecrübelerimle Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında bu ülkeye, milletime ve Burdur’a hizmet etmek düşüncesindeyim. Gerek ülkemiz gerekse şehrimiz için yapılacak daha çok işimiz olduğu bir gerçektir. Her şeyden de önce kutlu dava için hayatını ortaya koymuş bir liderin yanında olmak elzemdir. Bu düşünce ve duygularla devlet terbiyesi almış ve devletin bir çok kademesinde görev yapmış bir kardeşiniz olarak Burdur’umuzu ve ülkemizi temsil etmeye teveccühleriniz doğrultusunda talibim. Türkiye’nin 100. Yıl vizyonu için önce Allah’ın izni sonra Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve siz değerli hemşerilerimizin takdiri ile büyük projelere imza atacağımızdan emin olabilirsiniz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimi saygı ve sevgilerimle selamlıyor, hürmetlerimi sunuyorum.
Milletvekili Aday Adayı Fevzi Çakar, konuşmasının ardından evraklarını AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı’ya teslim etti. Çakar’ın basın açıklamasına Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Ispartalı siyasiler, TDSYMB Genel Başkanı Kamil Özcan katıldı.

Hayal Girişim

Fevzi ÇakarAK Parti Burdur Milletvekili Aday AdayıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.