Burdur'da Gecenin Olayı Yakalaması olan Zanlı Kaçmaya çalışırken 2 polisi yaralandı

Burdur’da aranan bir şahıs yakalanacağını anlayınca polisleri peşine taktı. 10 km süren kovalamacanın ardından yakalanan şahıs kaçarken 2 polisi yaraladı.

Burdur’da aranan bir şahıs yakalanacağını anlayınca polisleri peşine taktı. 10 km süren kovalamacanın ardından yakalanan şahıs kaçarken 2 polisi yaraladı.
Olay, 27 Temmuz 2023 perşembe saat 16.45 sıralarında Burdur Karasenir mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde bir olaya karışan E.D isimli şahıs arabasıyla Bozkurt mahallesinden geçtiği esnada Plaka Takip Sistemi (PTS) kameralarına yakalanınca polis ekiplerini alarma geçirdi.
Polis ekiplerinin peşine düştüğünü anlayan E.D. Otomobiliyle kaçmaya başladı. Yaklaşık 10 kilometre boyunca kaçmaya çalışan E.D. yolu keserek kendisini durdurmak isteyen polis memuruna çarparak yoluna devam etti. Polis memurları korkutmak amacıyla havaya ateş etse de durmadı.Tugay kavşağına geldiğinde polislerin yolu kestiğini gören E.D aracından inip koşarak kaçmaya çalışsa da kıskıvrak yakalandı. Burada kendisini etkisiz hale getirmeye çalışan polis memurunu da yaralayan E.D gözaltına alındı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Burdur asayişpolis yaralandıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.