Burdur'da gönüllü köpek eğitmenine çapayla saldırdı

Burdur'da gönüllü köpek eğitmenine yapılan çirkin saldırıya tepki yağdı.

Burdur'da gönüllü köpek eğitmenine yapılan çirkin saldırıya tepki yağdı.

Burdur'da gönüllü köpek eğitmenliği yapan Kadir Durmuş, sokaktan ve barınaktan sahiplenilen köpeklerin ev adaptasyonu için ailelere yardımcı oluyor.

Olay, Merkez ilçe Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kapının önünde mama ve su bulunduran Durmuş, mahalledeki sahipsiz köpeklerden kendisini sorumlu tutan M.A.H tarafından saldırıya uğradı. 

 

Olay sonrasında saldırıya uğradığını açıklayan Durmuş, " Bugün sabah kapımın önünde mama ve su kabı bulundurduğum için mahalledeki köpeklerden beni sorumlu tutan ve geçen hafta sokaktaki sahipsiz köpeklerle yürüyen bir kadına sözlü saldırıda bulunan , 3 ay önce de yolun kenarında yatan köpeği ezen yan "komşum" beni ölümle tehdit ederek elinde çapayla bana ve köpeğime saldırdı. " ifadelerini kullandı.

Burdur kavgaköpek eğitmenine saldırıTürkiyeBurdurBurdur

Yorumlar (4)

Mahalle sakini:

Bizde disariya cikarken elimizde sopayla cikmak zorunda kaliyoruz bu arada kopekler araclarin da uzerine uzerine geliyor arkasindan kosturuyor kuduz olabilirler yada kulaklarindaki küpelerle uzaktan kumanda ediliyorlar biktik biktik kisirlastiriyorlarmis peh kisirlastiriliyorsa hergun niye suruye 10 kopek daha katiliyor.bunlari cesitli stk larin finanse ettigini dusunuyorum. He aynen kopek sevmiyom sevmek zorundamiyim allahalla neyi kimi sevecegine bile karar vercekler ,bende 100 bas kucukbas koyun getirtecem mahalleye koyun seviyom bende. Kopege kopek dedirtmiyolar bunlar neymis sokak hayvaniymis incinirmis.

Mehmet ali helvacı:

Yapmış oldugunuz haber ve başlık yanlış, ve konu ciddi boyutlara gidecek. burada benim ve ailemin can güvenligi tehlikede, sizlerinde yapmış oldugu haber sayesinde halk arasında infiale dönüsüyor.bomba15 e de yapmış oldugı haberden dolayı sabah onlara yazdıgım yazının aynısını size gönderecegim, hemen hemen yazacagım yazı aynı oldugu için bazı degiştirilmesi gereken yerleri degiştirmeyecegim, 4 gündür psikolojik olarak gerçekten çok yoruldum.umarım mail de dönüş yaparsınız.

HABERE YORUM YAZ
Burdur’da kavga kanlı bitti Burdur'da öğrenci servisi kavgası Burdur’da iki grup arasında bıçaklı kavga :1 yaralı Son dakika Burdur Gölhisar Silahlı Kavga 1 Ağır yaralı Tekme, yumruk, sandalye hava uçuştu Bucak'ta Çıkan Tartışma Sonucu Bir Kişi Yaralandı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.