Burdur’da İlginç Hırsızlık Olayı!

Burdur'da geçtiğimiz Pazar günü yaşanan hırsızlık olayı kameralara yansıdı. Edinilen bilgilere göre 27 Ocak 2019 Pazar günü 04:41 sıralarında Kazancı Su Arıtma işletmesi'nde meydana gelen hırsızlık olayında işyerinin kasasından 1.240 TL çalındı

Burdur’da geçtiğimiz Pazar günü yaşanan hırsızlık olayı kameralara yansıdı.

Edinilen bilgilere göre 27 Ocak 2019 Pazar günü 04:41 sıralarında Kazancı Su Arıtma işletmesi’nde meydana gelen hırsızlık olayında işyerinin kasasından 1.240 TL çalındı.

Soygunun ardından Kazancı Su Arıtma işletmesi sahibi Ufuk Kazancı, hırsızlığa ilişkin Burdur Gazetesi’ne açıklamada bulundu. Ufuk Kazancı, 27 Ocak 2019 Pazar günü işletmesinin kapalı olmasına rağmen saat 09.30 civarında çalışanı T.A. tarafından telefonla arandığını, aramada işyerine hırsız girdiğini ve para çekmecesindeki paraların yerinde olmadığını aktardı.

Burdur Gazetesi’ne yaptığı açıklamada işyerinin Pazar günleri kapalı olduğunun altını çizen Kazancı, “Çalışan T.A.’ya o saatte niye dükkanı açıyorsun dedim. O da kendisinin açmadığını, kapının zaten açık olduğunu söyledi. Anahtarla açılan para çekmecesinde olan 1.240 TL’nin yerinde olmadığını belirtti. Bende hiçbir şeye dokunmaması uyarısında bulunarak, hemen işyerine geleceğimi söyledim” dedi.

Dakikalar içinde soygun!
“İşyerine gelmemin ardından hemen 112’yi arayarak, işyerimin soyulduğunu bildirdim. Sağolsun, polis ekipleri, Asayiş Şube ekipleri, Olay Yeri İnceleme ekipleri hemen işyerimize gelerek incelemelerde bulundu” diyen ve yaklaşık olarak soygunun bir dakika 80 saniye civarı sürdüğünü belirten işletme sahibi Kazancı, “Kendi kameramız ve yakındaki esnaf arkadaşlarımızın kameralarından polis ekipleriyle olayı incelediğimizde, hırsızın kolayca işyerine girdiğini ve kısa sürede paranın yerini bularak soygunu gerçekleştirip kaçtığını gördük” bilgisi verdi.

Görüntülerde ve emniyet yetkililerinin hırsızın kapıyı açmada zorlanmadığının görünmesinin ardından, işyerine girenin anahtarı olabileceği düşüncesinin oluştuğunu belirten Ufuk Kazancı, “Çalışanım T.A., para çekmecesinin anahtarını, çekmecenin hemen yanındaki rafta bulunan sepetin içine koyduğunu söyledi. Görüntülerde, çekmecenin de zorlanmadan açıldığını gördük” değerlendirmesi yaptı.

Çalışanın eşi mahkemeye çıkarıldı!
Alınan bilgilere göre hırsızın, anahtarı alarak soygunu gerçekleştirdiği ve tekrar anahtarı aynı sepete koyduğu iddia edildi. İddialar arasında ayrıca, 28 Ocak 2019 Pazartesi günü çalışan T.A.’nın eşi ifadesinin alınmasının ve bir takım gelişmelerin yaşanmasının ardından tutuklandığı yer alıyor. 29 Ocak 2018 Salı günü duruşmaya çıkarılan S.A.’nın hakkındaki iddialar yargılama sonrasında sonuçlanacak.

KAYNAK: BURDUR GAZETESİ

burdurda hırsızlıksu arıtma işletmesinde hırsızlıkTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.