Burdur'da iş yerine baskın! Ortalık karıştı

Burdur'da bir iş yeri, eski ortak ve akrabası tarafından vahşice saldırıya uğradı. Saldırıda iş yeri adeta savaş alanına dönerken, büyük çapta maddi hasar oluştu. Şüpheli şahıs yakalandı.

Burdur'da E.A'ya ait bir iş yeri, eski ortağı ve akrabası olduğu iddia edilen şahıs tarafından saldırıya uğradı. Saldırı sonrası savaş alanına dönen iş yerinde büyük çapta maddi hasar oluştu.

Olay, akşam saatlerinde Burdur merkez Yenice Mahalle Seymen Sokak'ta meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde E.A'ya ait iş yeri, eski ortağı ve akrabası olduğu iddia edilen şahıs tarafından saldırıya uğradı. Saldırı sonrasında iş yerinde büyük çapta maddi hasar oluşurken, İş yerine zarar veren şahıs kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kaçan şahıslar polis ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

işyeriiş yeriolayTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.