Burdur'da Jandarma Ekiplerinden Özel Denetim İşte Denetim Yapılan Araçlar ve Uygulanan Cezalar

Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen denetimlere kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sorumlu oldukları bölgelerde Tarım İşçisi Personel Servisi Taşımacılığı Traktör ve Zirai Araç Denetimi ile Şehirlerarası Yolcu Taşımacılığı Yapan Araçlara yönelik özel denetimler yapıldı.

30 Trafik ekibi ve 60 personelin katılımıyla yapılan uygulamalarda 1137 araç 16 otobüs 18 işçi servisi 4 tarım aracı ve  35 traktör kontrol edilmiş 1 işçi servisi sürücüsü hakkında 132 TL 4 traktör sürücüsü hakkında 3.313 TL diğer ceza maddelerinden 22 araç sürücüsüne 17.329 TL olmak üzere toplamda 27 araç sürücüsüne 20.774 TL  İdari para cezası karar tutanağı tanzim edilerek 1 araç hacizli yakalamalı araç olarak yakalanmış  9 araç ve 3 kamyonet trafikten men edilmiştir.

jandarma denetlemesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.