Burdur'da kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi

Burdur'da yaşanan kar yağışının ardından okulların tatil olup olmayacağı konusu merak ediliyordu. Vali Arslantaş okullara 1 gün ara verileceğini duyurdu.

Burdur'da yaşanan kar yağışının ardından okulların tatil olup olmayacağı konusu merak ediliyordu. Vali Arslantaş okullara 1 gün ara verileceğini duyurdu.
Sömestr tatilinin son günü Burdur ve ilçelerinde yaşanan kar yağışı sonrasında, Burdur Valisi Ali Arslantaş, okullarun 7 Şubat Salı günü başlayacağını duyurdu. Bu açıklama ile birlikte okulların yarın tatil olduğunu sizlere aktarabiliriz.
Burdur Valisi Ali Arslantaş yaptığı açıklamada, " Sevgili yavrularım, Uzun bir tatilin ardından okullarınıza dönmek için ne kadar sabırsızlandığınızın farkındayız. Bugün öğleden sonra başlayan kar yağışı ilimiz genelinde devam ediyor, eğitim öğretim yılımızın ikinci dönemi 07 Şubat 2023 Salı günü başlayacak. kardan adam yapıyor muyuz? " ifadelerini kullandı.
Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise; " İlimizde etkili olan yoğun kar yağışı ve buna bağlı ulaşımda yaşanabilecek buzlanma nedeniyle, öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Burdur İl genelinde  Bucak,Ağlasun, Çeltikçi, Çavdır, Kemer,Karamanlı, Tefenni,Altınyayla, Gölhisar  ,Yeşilova  ilçeleri ve köyleri 06 Şubat 2023 Pazartesi Günü Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumlarda eğitim ve öğretime bir gün ara verilmiştir.
Ayrıca görevli ulaşımı zorlaştıran fiziki engeli olan tüm engelliler, bakmakla yükümlü olduğu engelli yakını olan, hamile ve on yaş altı çocuğu olan kamu çalışanları (ebeveynlerinden biri) 1(bir) gün idari izinli sayılacaktır. " denildi.

[H]15333[/H]
[H]15328[/H]
[H]15329[/H]
[H]15327[/H]
[H]15326[/H]
[H]15325[/H]
[H]15324[/H]
[H]15323[/H]
[H]15330[/H]

Burdur okullar tatil miBurdur kar yağışıAli ArslantaşTürkiyeBurdurBucak okullar tatil miGölhisar okullar tatil miTefenni okullar tatil mi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.