Burdur'da kuvvetli sağanak yağış: Ani sel ve su baskını riski

Burdur'da 4 Eylül Pazartesi günü saat 13:00 ile 21:00 arasında yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bu hava koşulları altında ani sel ve su baskını riski olduğu vurgulandı.

Burdur'da 4 Eylül Pazartesi günü saat 13:00 ile 21:00 arasında yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar konusunda uyarıda bulunuldu.

Burdur'a Hava Durumu Uyarısı

Meteoroloji, Burdur çevresinde 4 Eylül Pazartesi günü için önemli bir hava uyarısı yaptı.

Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı

Bugün saat 13:00 ile 21:00 arasında, Burdur çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre, bugün öğleden sonra Burdur çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış (21-50 kg/m²) beklendiğinden; ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.

Muhtemel Olumsuz Etkiler

Bu hava koşulları altında, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

hava durumumeteorolojik uyarıMeteoroloji uyarısıkuvvetli yağışTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.