Burdur'da liseden örnek Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Tüm ülkede olduğu gibi Burdur'da da Cumhuriyet Bayramı etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Tüm ülkede olduğu gibi Burdur'da da Cumhuriyet Bayramı etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Cumhuriyet Bayramı tüm ülkede etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Burdur’da  eğitim öğretime devam eden Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerden gelen talep doğrultusunda ‘’Yaşasın Cumhuriyet’’ sloganıyla kutlama programı tertip etti. Okul Müdürü Mücahit Kılınç’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda öğrenciler şiirler okudu. Okul öğrencileri koro ile şarkılar söylediler. Program esnasında tüm öğrenciler yiyecek içecek ikramında bulunuldu. Programın final kısmında yapılan konserde öğrenciler bayramı coşku ile yaşadılar. Okulun öğrencileri ve veliler benzer organizasyonların her bayramda yapılmasını istediler. Veliler,  gençlerin böyle organizasyonlarla bayramları daha çok seveceklerini ve bayram sevincini coşkuyla yaşayacaklarını ifade ettiler.  Öğrencilerden ve öğrenci velilerinden tam not alan etkinlik saat 12:00’de başlayıp saat 16:00’da sona erdi.

Okul müdürü Mücahit Kılınç kendilerine desteği esirgemeyen okul aile birliği yönetimine, okul aile birliği başkanı Gülay Korur’a ve bu etkinliğe destek veren öğrenci velisi, Antalyalı iş insanı Mustafa Çevik’e teşekkür etti.

www.gundemburdur.com Mesut Madan

burdur cumhuriyet bayramıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.