Burdur'da Öğretmenler Günü’nde badminton turnuvası

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Badminton Turnuvasında sporcular centilmenlikle yarıştı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Badminton Turnuvasında sporcular centilmenlikle yarıştı. Gençlik ve Spor Burdur İl Müdürlüğü tarafından Öğretmenler Günü münasebetiyle Badminton Turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuva, 11-18 Kasım tarihleri arasında 5 kategoride gerçekleştirildi.
Keyifli anların yaşandığı turnuvada dostluk ve centilmenlik kazandı. Turnuvada Tek Kadın kategorisinde Muradiye Azman birinci, Hanife Ece ikinci, Hilal Akın ve Seda Erol üçüncü, Tek Erkek kategorisinde, Şafak Yeşilyurt birinci, Halil Kural ikinci, Selçuk Kılıç ve Sedat Çiçek üçüncü, Çift Kadınlar kategorisinde Canan Danacı ve Ayfer Çoksak birinci, Aşye Koçak ve Aylin Kurnaz Dut ikinci, Muradiye Azman ve Nahide Akman ile Seyhan Gür ve Zeliha Turan üçüncü, Çift erkekler kategorisinde, Mustafa Kerim Karaman ve Serdar Koçak birinci, İsmail Baş ve Uğur Dut ikinci, İlhan Küpük ve Oğuzhan Dalkıran ile Yavuz Çelik ve Cüneyt Akgöl üçüncü, Karışık çift kategorisinde Ayşe Koçak ve Serdar Koçak birinci, Aylin Kurnaz Dut ve İsmail Baş ikinci, Ayfer Çoksak ve İlhan Küpük ile Canan Danacı ve Oğuzhan Dalkıran ise üçüncü oldu. Yoğun katılımla geçen turnuvada dereceye giren oyunculara madalyaları düzenlenen ödül töreninde dağıtıldı.

Hayal Girişim/burdurgazetesi

Burdur 24 Kasım Öğretmenler GünüBurdur turnuvaGençlik ve Spor Burdur İl MüdürlüğüTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.