Burdur'da Öğretmenlerden Türkü Gecesi

Burdur’da Öğretmenlerin oluşturduğu Türk Halk Müziği topluluğunun konseri büyük ilgi gördü.

Burdur’da Öğretmenlerin oluşturduğu Türk Halk Müziği topluluğunun konseri büyük ilgi gördü.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama etkinlikleri çerçevesinde yapılması planlanan ancak Gaziantep’in Karkamış İlçesi’ne bölücü teröristlerce düzenlenen roketatarlı saldırı nedeniyle ertelenen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans Salonu’ndaki konseri Vali Yardımcıları İbrahim Özkan ve Bahri Gökalp, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Serdar Erkan Ergil, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman ile vatandaşlar ilgi ile izledi.

Kadın öğretmenlerin oluşturduğu ekibin Halk Oyunu gösterisi ile başlayan etkinlikte Koro Şefi Süleyman Önoğlu yönetimindeki öğretmenler koro ve solo olarak Burdur, Kütahya, Kırşehir, Sivas, Rize, Konya ve Erzurum yöresi türkülerini seslendirdi.

Etkinlik sonunda Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Serdar Erkan Ergil ve Vali Yardımcısı İbrahim Özkan Koro Şefi ve Halk oyunları ekibinden bir öğretmene çiçek vererek tebrik etti.

Burdur Türkü Gecesi24 Kasım Öğretmenler GünüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.