Burdur’da Onarım ve Donatım Protokolü İmzalandı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından yapımı üstlenilen, Kemal Solmaz Ortaokulu bünyesinde bulunan Ana Sınıfı ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Ortaokulu bünyesinde yer alan Zühra-Mustafa Özgüler Etkileşimli Yabancı Dil Sınıfının bakım, onarım ve donatımının protokolü imzalandı.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından yapımı üstlenilen, Kemal Solmaz Ortaokulu bünyesinde bulunan Ana Sınıfı ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Ortaokulu bünyesinde yer alan Zühra-Mustafa Özgüler Etkileşimli Yabancı Dil Sınıfının bakım, onarım ve donatımının  protokolü imzalandı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen protokol imza törenine Vali Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi Başkanı Işık Berberoğlu ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Vali Hasan Şıldak protokol imza töreni sırasında yaptığı konuşmada; “Yapılacak Ana Sınıfı ve Etkileşimli Yabancı Dil Sınıfı düzenlemesinin okullarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Eğitime yaptıkları katkılardan dolayı Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şube Başkanı Işık Berberoğlu ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Protokolün imzalanmasının ardından Dernek Başkanı Berberoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Bayram tarafından bakım, onarım ve donatımı yapılacak Kemal Solmaz Ortaokulu Ana Sınıfı ve Yardım Sevenler Derneği Ortaokulu Etkileşimli Yabancı Dil Sınıfı hakkında Vali Şıldak’a bilgi verdiler.

burdur onarım ve donatım protokolüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.