Burdur'da otobüslere trafik denetimi! Trafikten men edildi

Burdur'da şehirlerarası otobüslerin sivil denetiminde 5 araca trafik cezası uygulandı, 1 sürücüye 10 uyarı puanı verildi ve 1 araç trafikten men edildi.

Burdur'da Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı sivil trafik denetimlerinde, şehirlerarası otobüslerde yapılan kontrollerde (13) araç ve sürücü incelendi. (5) araca trafik cezası uygulanırken, (1) sürücüye 10 uyarı puanı verildi.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü Trafik birimleri tarafından 22 Ocak – 04 Mart 2024 tarihleri arasında İlimizden Ankara, Bilecik, İzmir, Eskişehir, Konya, Muğla ve Sakarya illerine sefer yapan otobüslere sivil trafik personeli görevlendirilerek yapılan Şehirlerarası Otobüslerin Sivil Denetiminde;

(13) Araç ve sürücüsü kontrol edilmiş;

(1) Araca/sürücüsüne 31/1-B Maddesinden (Kamyon çekici ve otobüslerde, takograf, taksi otomobillerinde ise taksimetre bulundurmamak, kullanmamak veya kullanılır şekilde bulundurmamak),

(3) Araca/sürücüsüne 78/1-A Maddesinden (Emniyet kemeri kullanmamak),

(1) Araca/sürücüsüne Karayolları Taşıma Yönetmeliğinin 69/8-c Maddesinden,

Toplam (5) araca/sürücüsüne trafik idari para cezası uygulanmış, (1) sürücüye 10 uyarı puanı verilmiş, (1) araç trafikten men edilmiştir.

 

otobüstrafiktrafik denetimitrafikten menTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.