BURDUR’DA POZİTİF VAKAYLA İLGİLİ TÜM DETAYLAR

Burdur İl Merkezinde 18 yaşında bir kız çocuğunda koronavirüs tespit edilmesi üzerine temas ettiği kişiler ve haneler karantina altına alındı.

Burdur İl Merkezinde 18 yaşında bir kız çocuğunda koronavirüs tespit edilmesi üzerine temas ettiği kişiler ve haneler karantina altına alındı. Pozitif vaka olduğu bilinen genç kızın Burdur’da bir kuaföre iş için müracat ettiği ve temasta bulunduğu kuaförün de karantina altına alındığı öğrenildi.

Burdur İl Merkezi Emek Mahallesinde yaşayan 18 yaşında bir kız çocuğunda pozitif vaka tespit edilmesi üzerine temas ettiği kişiler ve haneler karantina altına alındı. Burdur’da bulunan bir kuaför de temas tespit edilmesi üzerine karantina altına alındı. Burdur’da 11 hane ve 33 kişi yeni vaka sonrası karantina altına alındı.

AİLEDEN İYİ HABER

Genç kızın ailesine yapılan testlerde ise korkulan sonuçlar çıkmadı. Anne ve babasına yapılan testlerde sonuçlar negatif çıktı.

Özellikle abisinden kapmış olabileceği ile ilgili iddialar ise, abisine yapılan test ile çürümüş oldu. Bir sağlık kuruluşunda çalıştığı öğrenilen abisine yapılan testler temiz çıkarken, covid-19 koronavirüs bulgusuna rastlanmadı.

GÖZLER ÇIKACAK YENİ SONUÇTA

Aile de koronavirüs vakasının çıkmaması üzerine , şimdi yapılan testte yaşanabilecek hata payına karşılık, yeniden covid-19 testi yapılarak sonucunun bekleneceği edinilen bilgiler arasında.

İşte Burdur’da Pozitif Vaka Sonrası Karantina Altına Alınan İkametler ve Kişi Sayısı

Burdur Emek Mahallesinde Covid-19 testi pozitif olan genç kızın temaslılarının ikamet ettiği Mek Mahallesinde (7 kişi, 3daire), Bağlar Mahallesi (2 kişi 1 daire), Zafer Mahallesinde (4kişi, 1 daire), Konak Mahallesi (4kişi,1 daire), Burç Mahallesi (4 kişi,1 daire), Bağlar Mahallesi (3kişi 1 daire), Atatürk Mahallesi (2 kişi 1 daire), Atatürk Mahallesi (4 kişi 1daire),Mehmet Akif Ersoy Mahallesi (3 kişi 1 daire) ikametgahları koronavirüs salgınıyla mücadele amacıyla karantina altına alındı.

Bomba15

Burdur koronavirüs vakasıBurdur karantinaTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.