Burdur'da PTT’den 182'nci müşteriye yıl dönümü sürprizi

Burdur’da Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 182. kuruluş yıl dönümü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Burdur’da Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 182. kuruluş yıl dönümü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

PTT’nin Burdur Merkez şubesinde düzenlenen etkinlikte şubenin 182. müşterisi Aziz Ulusan’a günün anısına ‘Büyük Zafer’in 100. yılı’ isimli pul albümü hediye edildi.

Posta nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan PTT AŞ’nin 182’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla PTT Burdur Merkez Şubesi’nde program düzenlendi. Para yatırmak için merkez şubesine gelerek PTT’nin kuruluş yıl dönümüyle aynı rakamları taşıyan 182 numaralı gişe numarasını alan Aziz Ulusan’a PTT Başmüdürü Nevzat Kazan tarafından ‘Büyük Zafer’in 100. yılı’ isimli pul albümü hediye edildi. 182. müşteri Ulusan, hediye için PTT’ye teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

PTT Burdur Başmüdürü Nevzat Kazan, program sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“PTT, 182 YILLIK BİR ULU ÇINAR”

“23 Ekim 1840 yılında kurulan PTT teşkilatının bugün 182. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Her şeyden önce kutlu olsun diyorum. 182 yıllık bir ulu çınar. Burdur PTT Müdürlüğümüzde, Genel Müdürümüz Hakan Gülten beyin, 182. müşterimize iletilmek üzere göndermiş olduğu pul albümünü takdim ettik. Nice kuruluş yıl dönümlerine sağlıkla, sıhhatle hep beraber girelim. Burdur halkına da PTT Başmüdürlüğü olarak saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz.”

MUHAMMET FATİH BAŞCI/burduryenigün

Burdur PttTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.