Burdur'da sağanak yağış sürecek mi? İşte 5 günlük hava durumu

Burdur, Bucak ve diğer ilçelerde hava durumu bu hafta nasıl olacak ? Burdur genelinde sağanak yağış devam edecek mi? İşte meteorolojinin Burdur ve ilçeleri için hava tahmini....

Burdur'da yeni haftada genel olarak yağışlı hava hakim olacak. Burdur'un batı ve doğu kesiminde yer alan tüm ilçelerde hafta boyu sağanak yağış beklentisi bulunuyor. Sadece Ağlasun'da Cumartesi günü parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Burdur'da sağanak yağış sürecek mi?

Meteoroloji tarafından aktarılan hava tahmin raporlarına göre bu hafta genelinde sağanak yağışın hakim olacağı tahmin edilen Burdur ve ilçeleri, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri il genelinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Alınan tahminlere göre; Burdur Merkez, Ağlasun, Tefenni, Bucak, Çeltikçi, Gölhisar, Yeşilova, Karamanlı, Kemer, Çavdır, Altınyayla'da Cuma gününe kadar sağanak yağışlara karşı hazırlıklı olunması gerektiğini söyleyebiliriz.

İşte Burdur ve ilçelerinin 5 günlük hava durumu

[H]19083[/H] [H]19079[/H] [H]19096[/H] [H]19093[/H] [H]19088[/H] [H]19085[/H] 

Burdur hava durumuBucak hava durumuhava durumuBurdur sağanak yağışTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.