Burdur'da şömineler vandallar tarafından tahrip edildi

Gölhisar Belediyesi tarafından vatandaşlar için yapılan şömineler, kimliği henüz belirlenemeyen şahıslar tarafından tahrip edildi. Belediye yetkilileri, tahribatın sorumlularının bulunması için çalışma başlattı.

Burdur Gölhisar Belediyesi tarafından Konak Mahallesi’nde vatandaşların kullanması amacıyla yapılan şömine kimliği henüz belirlenemeyen şahıslarca kırıldı.

Burdur Gölhisar Belediyesi tarafından Şehitler Çeşmesi mesire alanına vatandaşların kullanması için yapılan şömineler kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından zarar verildi.

Konak Mahallesi mesire alanında oturma gurupları yerleştiren Burdur Gölhisar Belediyesi, vatandaşların aileleriyle birlikte mangal keyfi yapabilmeleri amacıyla da şömineler yapmıştı. Üzerinden henüz çok bir zaman geçmemesinin üzerine kimliği belirsiz şahısların saldırısı sonucunda yıkılan şömineleri gören vatandaşlar “Çok Yazık” ifadelerini kullandılar.

şöminevandaltahripGölhisar BelediyesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.