Burdur'da THK, Derileri Topladı

Türk Hava Kurumu (THK) Burdur Şubesi her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu yılda bağışçılardan makbuz mukabili kurban derisi topladı

Türk Hava Kurumu (THK) Burdur Şubesi her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu yılda bağışçılardan makbuz mukabili kurban derisi topladı. THK Burdur Şubesi Saymanı Meral Türkay Ceyran; “Bu yılki Kurban Bayramı süresince 10 ton sığır, 3 bin 500 civarında küçükbaş hayvan derisi toplandı. Gönüllülük esası, makbuz mukabili toplanan deriler anlaşmalı müteahhit firmaya verilip fatura ve sevk irsaliyesi karşılığında teslim ediliyor. Deri bağışında bulunan tüm Burdur halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Yangın söndürme uçaklarının da faaliyete geçtiğini sözlerine ekleyen THK Burdur Şubesi Saymanı Meral Türkay Ceyran, elde edilen gelirlerle yangın söndürme faaliyetlerinin yanı sıra öğrencilere de burs verdiklerini hatırlattı. Tüm halkımızı bağışta bulunmaya davet etti.

Halil İbrahim Kara

Burdur Kurban BayramıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.