Burdur'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Topluma Destek Olmaya Devam Ediyor

Yaşlı bir teyzemizin ortopedik yatak ihtiyacının Kızılay Burdur Şubesi Sosyal Hizmetler Başkanı Ali Gün tarafından karşılanmasına vesile oldular

Burdur Valiliği Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Burdur Merkez Dere Mahallesi Muhtarı Emine Kabak, Yenine Mahalle Muhtarı İbrahim Sarsan,  Kızılay Burdur Şubesi Sosyal Hizmetler Başkanı Ali Gün,  Yardım Gönüllüğü Ahmet Barbaros’un işbirliği ile yardıma muhtaç aileler ziyaret ediliyor. İstek ve ihtiyaçları karşılanıyor. Geçtiğimiz gün bir ihtiyaç sahibini evini Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile birlikte ziyaret eden muhtarlar ile yardım gönüllüsü Ahmet Barbaros, yaşlı bir teyzemizin ortopedik yatak ihtiyacının Kızılay Burdur Şubesi Sosyal Hizmetler Başkanı Ali Gün tarafından karşılanmasına vesile oldular.

Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “TDP Şube Müdürlüğü personelimiz ile Dere Mah. ve Yenice Mah. Muhtarlarımızın ortak çalışması sonucu, yardıma muhtaç vatandaşlarımız ziyaret edilmiş, Türk Kızılayının desteği ile eşya yardımı yapılarak ihtiyaçları giderilmiştir” ifadelerine yer verdi. 

cagdasburdur

Burdur İl Emniyet MüdürlüğüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.