Burdur'da trafik denetimi: 535 araç kontrol edildi

Burdur'da yük Taşıyan Araçlara yönelik yapılan denetimlerde (535) araç kontrol edildi, (4) araç sürücüsüne ceza uygulandı, (2) araç trafikten men edildi.

Burdur Valiliği, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan uygulamaların önemine vurgu yaparak, son olarak Yük Taşıyan Araçlara yönelik bir denetim gerçekleştirildiğini duyurdu. İl Jandarma Komutanlığı tarafından 14 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen bu kapsamlı denetimde, (9) Jandarma Trafik Timi ve toplamda (20) personel görev aldı.

Denetim sürecinde, (535) adet araç titizlikle kontrol edildi. Trafik kurallarını ihlal eden (4) araç sürücüsüne karşı gerekli yasal işlemler yapılarak Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı tanzim edildi. Ayrıca, trafikte güvenliği tehlikeye atan (2) araç trafikten men edildi. Bu önlemlerle, trafikte disiplin ve düzenin sağlanması amaçlandı.

Burdur Valiliği, vatandaşların güvenliği ve trafik düzeninin korunması için bu tür denetimlerin sürekli olarak gerçekleştirileceğini belirtti. Tüm trafik kullanıcılarının trafik kurallarına uymalarının önemine dikkat çekildi. Halkın huzur ve güvenliği için güvenlik güçlerinin etkin çalışmalarının devam edeceği vurgulandı.

Böylelikle, Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, güvenlik güçlerinin titizlikle yürüttüğü uygulamalarla trafik güvenliği ve düzenin sağlandığına dair önemli bir adım atılmış oldu. Trafik kurallarına uyan sürücülerin yanı sıra, trafikte disiplini sağlamak ve trafikte yaşanabilecek olumsuz durumları önlemek için yapılan denetimlerin sürekli bir şekilde devam edeceği belirtiliyor.

Burdur trafik denetimiburdur il jandarma komutanlığıBurdur ValiliğiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.