Burdur'da Uluslararası Kongre Sağlık Bilimleri ve Yaşam Konuşuluyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde 7. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi başladı. 3 gün boyunca devam edecek kongrede, sağlık bilimleri ve yaşam alanındaki güncel gelişmeler ve yenilikler ele alınacak.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 7. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi Başladı.

7-9 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kongrenin açılış töreni Lavanta Tepesi Otel’de yapıldı. Açılış töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Tekşen, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Erk, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler, akademisyenler, öğrenciler ile yerli ve yabancı birçok katılımcı yer aldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Müzik Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü tarafından hazırlanan müzik dinletisi ile devam etti. Daha sonra ‘Dünden Bugüne Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi’ tanıtım filmi izlendi.

Konuşmaların ardından 2020 yılında Burdur Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünden mezun olarak Hatay’da hemşirelik yapan ve 6 Şubat depremine ailesiyle birlikte yakalanarak 102 saat sonra kurtarılan Helin Oktay’a Prof. Dr. Ömer Tekşen ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Gül Mutlu Gülmemiş tarafından anmalık hediye edildi.

kongresağlık bilimleriyaşamTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.