Burdur'da Uyuşturu Madde İmal ve Ticareti Yapan Şahıslar Yakalandı

emniyet ekipleri uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttükleri operasyonda 41,98 gr eroin ele geçirdi

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan/kullanan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda;

• İl merkezinde, 26.08.2020 günü durdurulan bir araçta yapılan aramada; 12,98 gram eroin maddesi ele geçirilmiş, araçta bulunan E.E. ve E.Y.K. isimli şahıslar gözaltına alınarak “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında tahkikata başlanılmıştır.

• İl merkezinde, 26.08.2020 günü durdurulan bir araçta yapılan aramada; 29 gram eroin maddesi ele geçirilmiş, araçta bulunan M.Ç. , O.Y. ve K.B. isimli şahıslar gözaltına alınarak “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında tahkikata başlanılmıştır.

Yapılan işlemlerinin ardından 27.08.2020 tarihinde Burdur Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüpheliler sevk edildikleri mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

uyuşturucu operasyonTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.