Burdur'da uyuşturucu operasyonu 3 kişi yakalandı

Burdur'da emniyet ekipleri tarafından üzerinde eroin ve uyuşturucu aparatı taşıyan 3 kişi yakalandı.

Burdur'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan ve kullanan şahısları yakalama çalışmaları kararlılıkla sürüyor.

Bu kapsamda Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 22.11.2022 günü saat 00:15 sıralarında Yeşilova İlçemiz üzerinden kiralık araçla uyuşturucu madde geçirileceği bilgisi üzerine bahse konu araç ilçemiz girişinde durdurulmuş, günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısı talimatına istinaden araçta ve araç içerisinde bulunan (R.A), (A.G) ve (M.G) isimli şahısların üzerinde yapılan aramada 6,73 gram eroin ve uyuşturucu kullanımına yarayan aparatlar bulundu.

Konu ile ilgili olarak şahıslar hakkında TCK Madde-191 Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçundan tahkikata başlanılmış olup, günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısı talimatı ile alınan ifadelerinin ardından salıverilmişlerdir.

Burdur uyuşturucu operasyonuuyuşturucu operasyonuBurdur İl Emniyet MüdürlüğüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.