Burdur'da uyuşturucu operasyonu

Burdur'da jandarma timleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalanırken, üstlerinde eroin ve hap ele geçirildi.

Burdur'da jandarma timleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalanırken, üstlerinde eroin ve hap ele geçirildi.

Güvenlik güçlerimiz tarafından narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan/kullanan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada, (B.K.) ve (A.E.) isimli şahısların Burdur İline uyuşturucu madde getireceği yönünde bilgi elde edilmiştir.

Elde edilen bilgiler doğrultusunda yapılan fiziki takip sonucunda Burdur ili, Merkez ilçesi sınırlarında durdurulan araç içerisinde bulunan (B.K.) ve (A.E.) isimli şahısların üzerlerinde ve araçta yapılan arama sonucunda; (21) gr. Eroin ve (2) Adet Suboxone Hap ele geçirilmiştir.

Cumhuriyet Savcısının kararı ile (B.K.) ve (A.E.) isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmışlardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Burdur uyuşturucu operasyonuuyuşturucu operasyonuTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.