BURDUR’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

T.C. BURDUR VALİLİĞİ Güvenlik güçlerimiz tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, 08.02.2020 günü Gölhisar İlçesinde şüpheli bir araç içerisinde yapılan kontrolde, M.D. ve K.A. isimli şahıslara …

T.C.

BURDUR VALİLİĞİ

Güvenlik güçlerimiz tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen  çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, 08.02.2020 günü Gölhisar İlçesinde şüpheli bir araç içerisinde yapılan kontrolde, M.D. ve K.A. isimli şahıslara kimlik kontrolü yapılmış, araç içerisinde peçeteye sarılı 2 gram esrar maddesi ele geçirilerek şüpheliler gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan K.A. isimli şahsın sorgusunda esrar maddesini, özel bir iş yerinde çalışan Y.Ç. isimli şahıstan satın aldığını beyan etmesi üzerine Y.Ç. ve çalıştığı iş yeri sahibi A.Ö. gözaltına alınarak, Y.Ç.’nin ikametinde yapılan aramada 84 gram içime hazır esrar ile 4 gram kenevir tohumu ele geçirilmiştir.

Gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında TCK 188 kapsamında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan tahkikat başlatılmış, yapılan işlemlerinin ardından Y.Ç. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Ceza Evi’ne teslim edilirken, M.D.  K.A. ve A.Ö. isimli şahıslar Adli Kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

Burdur uyuşturucu operasyonuTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.