Burdur'da Uyuşturucu ve Kaçakçılığa Darbe! 26 Şüpheli Yakalandı

Burdur İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında 11-21 Şubat 2024 tarihleri arasında 23 operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda 30 gram eroin, 14 gram bonzai ve diğer uyuşturucu maddeler ele geçirildi. 26 şüpheliden 9'u serbest bırakıldı, 5'i tutuklandı.

Burdur Haber - Burdur İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında 11-21 Şubat 2024 tarihleri arasında yoğun operasyonlar gerçekleştirdi. Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak yapılan 23 operasyonda 26 şüpheli yakalandı.

Yakalanan Şüphelilerden 9'u Serbest, 5'i Tutuklu:

Operasyonlarda yakalanan 26 şüpheliden 9'u adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 5'i tutuklanarak cezaevine sevk edildi. 12 şüpheli ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Ele Geçirilen Maddeler:

Operasyonlarda 30 gram eroin, 14 gram bonzai, 8 adet sentetik ecza, 1 adet kullanma aparatı, 83 adet kozmetik malzeme (parfüm) ve 22 adet muhtelif giyim eşyası ele geçirildi.

uyuşturucukaçakçılıkdarbeşüphelijandarmaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.