Burdur'da uyuşturucu ve siber suçlarla mücadelede farkındalık eğitimi

Burdur'da jandarma ekipleri, Uyuşturucu ve Siber Suçlarla Mücadele kapsamında bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimlerini kararlılıkla devam ettiriyor.

Burdur'da jandarma ekipleri, Uyuşturucu ve Siber Suçlarla Mücadele kapsamında bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimlerini kararlılıkla devam ettiriyor.

Güvenlik güçlerimiz tarafından Uyuşturucu ve Siber Suçlarla Mücadele kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimleri kararlılıkla devam etmektedir.
 
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Burdur İli, Merkez İlçesinde eğitim öğretim yapılan Büğdüz İmam Hatip Ortaokulu ve Tefenni İlçesinde eğitim öğretim yapılan Bayramlar İlkokulunda öğrencilere yönelik olarak “Güvenli İnternet Kullanımı, Mobil Oyun, Siber Zorbalık” konularında (89) öğrenciye,  “Uyuşturucu ile Mücadele ile En İyi Narkotik Polisi Anne”, konularında ise (31) öğrenci velisine bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyeti icra edilmiştir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Burdur Uyuşturucu ve Siber Suçlarla MücadeleTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.