Burdur'da Yaşlı Adamı Darp Olayında Flaş Gelişme

Burdur’da yaşlı adamın darp edilmesi olayında gözaltına alınan R.D tutuklandı. A.D.K, H.G, U.G, S.Dş isimli dört şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.

Burdur’da yaşlı bir adamın gençlerden oluşan bir grup tarafından darp edilme anının görüntüleri ulusal ve yerel basında büyük yer buldu. Görüntülerin yayınlanmasının ardından gözaltına alınan şüpheliler geçtiğimiz gün serbest bırakılmıştı. Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında olayla ilgili ’’bir şüpheli tutuklanmış, dört şüpheli hakkında ise aynı suçtan adli kontrol kararı verilmiştir’’ denildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Bazı basın-yayın organlarında yer alan Burdur ilinde bir vatandaşın bir konuta çağrılarak darp edilmesi ve bu görüntülerin sosyal medyada paylaşılması olayıyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca olayın ihbarı ile birlikte derhal soruşturma başlatılmıştır. Söz konusu soruşturma kapsamında zorunlu ve ivedi usuli işlemlerin ardından şüpheliler gözaltına alınmış ve 18.11.2020 tarihinde sevk edildikleri Burdur Sulh Ceza Hakimliğince "Hile ve Cebir Kullanmak Suretiyle Birden Fazla Kişi Tarafından Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçundan bir şüpheli tutuklanmış, dört şüpheli hakkında ise aynı suçtan adli kontrol kararı verilmiştir’’ denildi.

bomba15

burdur darpTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.