Burdur'daki feci kazada ölü sayısı arttı

Burdur'da iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi. İşte detaylar...

Burdur'da iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi.

Burdur'da kaza, bugün gün içerisinde Burdur Karamanlı karayolu Hacılar mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Hacılar Mevkinde Mehmet Bektaş kontrolündeki 15 AAK 125 plakalı otomobil ile Ferit Kurt kontrolündeki 16 AAN 582 plakalı otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kaza yerinden yeni gelen bilgilere göre, kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Kaza mahalline çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücüler Ferit Kurt, Mehmet Pektaş ile Zeynep Bayındır, Sultan Şahin ve Zekiye Yıldız yaşamını yitirdi.

Kazada Abdulkadir Gül (38), Nurşen Çiftçi (22) Nidanur Öztürk (22), Hatice Yıldız (57) ve Azime Bayındır (56) yaralandı.

Ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesine götürülen yaralılardan Hatice Yıldız Akdeniz Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Azime Bayındır ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Burdur kazaBurdur Karamanlı karayolu kazafeci kazaTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.