Burdur'dan deprem bölgesine gittiler; Öğretmenler sınıf kuruyorlar

Burdur'da görev yapan öğretmenler Gaziantep'in Islahiye ilçesine giderek deprem bölgesinde gönüllü olarak görev yapıyorlar.

Burdur'da görev yapan öğretmenler Gaziantep'in Islahiye ilçesine giderek deprem bölgesinde gönüllü olarak görev yapıyorlar. Öğretmenler İlçe Tarım Müdürlüğünün hizmet vereceği çadırın kurulumunu gerçekleştirirken depremzede öğrencilerin eğitimine destek olmak için konteyner sınıflarda derslere giriyorlar.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkım yaşanmasına sebep olan depremlerin ardından gönüllü öğretmenler Burdur'dan deprem bölgesine giderek çalışmalara destek oluyorlar. Gönüllü öğretmenler, yardım çalışmalarını sürdürürken depremzede öğrencilerin eğitimlerine destek olmak amacıyla konteyner anaokulu, ilkokul, ortaokul ve hazırlık sınıfları kurarak derslere giriyor.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, “Gaziantep İslahiye’de gönüllü olarak görev yapan öğretmenlerimiz İlçe Tarım Müdürlüğünün hizmet vereceği çadırın kurulumunu gerçekleştirdi. Öğretmenlerimiz kendi kurdukları konteyner anaokulu, ilkokul, ortaokul ve hazırlık sınıflarında, depremzede öğrencilerin eğitimlerine destek olmak amacıyla derslere giriyorlar” ifadeleri kullanıldı.

burdur il milli eğitim müdürlüğüdepremzede yardımTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.