Burdur'dan Dünya İkinciliği: İbn-i Sina Lisesi Öğrencisi Gümüş Madalya Kazandı

Burdur İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hüseyin Gökhan Algül, Antalya'da düzenlenen WAKO Dünya Kupası'nda 69 kg Yıldız Erkekler Light Contact kategorisinde Dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Burdur'un İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hüseyin Gökhan Algül, Antalya'da düzenlenen Türkiye Open WAKO World Cup (Dünya Kupası) müsabakalarında büyük bir başarı elde etti. Genç sporcu, 69 kg Yıldız Erkekler Light Contact kategorisinde Dünya ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Algül, zorlu rakiplerini geride bırakarak elde ettiği bu önemli başarıyla hem okulunu hem de Burdur'u gururlandırdı. Elde edilen bu derece, genç sporcunun yeteneğini ve azmini gözler önüne serdi.

Başarıda Emeği Geçenlere Tebrik

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu büyük başarıda emeği geçen öğrencileri Hüseyin Gökhan Algül'ü, ailesini ve antrenörlerini gönülden tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Bu tür uluslararası başarılar, genç sporcular için ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Burdur son dakikaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.