Burdur’dan gururlandıran başarı Ezanı güzel okumada bölge birinciliği

Burdur Müftülüğü Kameriye Camii İmam Hatibi Şerafettin Saliç, Antalya’da 8 ilin birincisinin katılımıyla düzenlenen 21. Ezanı Güzel Okuma Yarışması Akdeniz Bölge Finali’nde birinci oldu.

Burdur Müftülüğü Kameriye Camii İmam Hatibi Şerafettin Saliç, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 21. Ezanı Güzel Okuma Yarışması Akdeniz Bölge Finali’nde birinci olarak Burdur’a büyük gurur yaşattı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2026 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “21. Ezanı Güzel Okuma Yarışması” Bölge Finali, Antalya’da gerçekleştirildi.
Din görevlilerinin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek, yeteneklerini ortaya koymalarına imkân sağlamak ve planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen yarışmaya, bölge illerinde yapılan elemelerde birinci olan din görevlileri katıldı.

8 İlin Birincileri Antalya’da Yarıştı
Antalya Muratpaşa Camii’nde düzenlenen bölge finalinde Antalya, Osmaniye, Mersin, Karaman, Isparta, Adana, Burdur ve Hatay illerinin birincileri yarıştı.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda din görevlileri, ezanı en güzel şekilde okuyabilmek için hünerlerini sergiledi.

Şerafettin Saliç Bölge Birincisi
Komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, Burdur Müftülüğü Kameriye Camii İmam Hatibi Şerafettin Saliç, rakiplerini geride bırakarak Ezanı Güzel Okuma Yarışması Bölge Finali’nde birinci oldu.

Şerafettin Saliç, elde ettiği başarıyla Burdur’u bölge finalinde zirveye taşıdı.

Burdur son dakikaBurdur MüftülüğüEzanı Güzel Okuma YarışmasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.