Burdur dikkat! Hafta sonu kuvvetli geliyor! Bu saatler için flaş uyarı

Meteoroloji tarafından Burdur ve çevresinde yarın için kuvvetli ve kısa süreli fırtına beklendiğine dair uyarıda bulunuldu. Detaylar haberimizde...

Meteoroloji tarafından Burdur ve çevresinde yarın için kuvvetli ve kısa süreli fırtına beklendiğine dair uyarıda bulunuldu. İşte detaylar...

Yarın içerisinde Burdur ve Isparta çevresi için uyarıda bulunan Meteoroloji, 7 Ocak Pazar günü saat 06:00 ile 7 Ocak Pazar günü saat 23:59 arasında kuvvetli fırtına olacağını ifade etti.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre rüzgarın, yarın (07.01.2024 Pazar) sabah saatlerinden itibaren, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi.

kuvvetli fırtınameteorolojik uyarımeteoroloji uyarısıBurdur HaberTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.