Burdur din görevlileri Hatay'da, cenaze hizmeti veriyor

Burdur İl Müftülüğü din görevlilerin tarafından Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde cenaze hizmeti veriliyor.

Burdur İl Müftülüğü din görevlilerin tarafından Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde cenaze hizmeti veriliyor.
Burdur İl Müftüsü Enver Türkmen’in koordinesi ile Burdur Müftülüğü din görevlilerin manevi destek ve cenaze işlerinin yapılması amacıyla Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde hizmet veriyor.
Müftülük personelleri, cenazelerin yıkanarak, kefenlenmesi işlemlerinde manevi destekte bulunuyor. Burdur İl Müftülüğü tarafından yapılan paylaşımda, “ Deprem felaketinin ikinci gününde Burdur İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen' in başkanlığında ulaştıkları Hatay' ın Kırıkhan İlçesindeki Manevi rehberlik ve cenaze işleri çalışmaları devam etmektedir. Din Görevlilerimiz arama kurtarma çalışmaları, manevi destek hizmeti, yardımların depremzede vatandaşlarımıza ulaştırılması, cenaze kabul-teslim, cenaze yıkama ve defin hizmetleri gibi pek çok alanda halkımızın hizmetine koşuyor. Burdur İl Müftülüğü ekibine Allahtan kolaylıklar diler milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz” ifadelerini kullanıldı.

Hayal Girişim

Burdur İl Müftülüğüdeprem yardımıHatay depremTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.