Burdur Doğanbaba Köyü Muhtarından Eğitime Büyük Destek

Doğanbaba köyü muhtarı Ekrem Ay, muhtarlık dairesini EBA noktası olarak oluşturdu. Muhtarlık olarak 16 ilköğretim öğrencisine 16 adet tablet hediye edildi.

Doğanbaba Köyü Muhtarlığı uzaktan eğitim döneminde tablet ve internet problemi olan öğrencileri için muhtarlık dairesini EBA noktasına dönüştürdü. Köydeki öğrenciler ders saatlerine göre dönüşümlü olarak derslerine katılacaklar. Köyde uzaktan eğitim alan 16 öğrenciye 16 adet tablet hediye edildi.

Doğanbaba Köyü Muhtarı Ekrem Ay, ‘’Doğanbaba Köyümüzdeki 16 ilköğretim öğrencimize 16 adet tableti muhtarlık olarak hediye ettik. Eğitime verdiğimiz büyük önem sebebiyle evlerinde tablet ve internet problemi olan öğrencilerimize uzaktan derslerini gerçekleştirebilmeleri adına muhtarlık dairemizi EBA noktası olarak oluşturduk. Dairemizdeki kablosuz internet ağını güçlendirerek ücretsiz olarak çocuklarımızın hizmetine açtık. Öğrencilerimiz burada ders saatlerine göre dönüşümlü olarak derslerine katılacaklar. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza hayırlı olsun, eğitim hayatlarında sonsuz başarılar dilerim.’’dedi.

bomba15

Doğanbaba köyüEkrem AyTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.