Burdur ekibi 138 saat sonra bir kadını daha kurtardı

Hatay'da arama kurtarma çalışmalarına devam eden ekipler 138. Saatte Fatma Ö. enkaz altından sağ olarak çıkarıldı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde yıkım yaşanan şehirlerden Hatay'da arama kurtarma çalışmalarına devam eden ekipler 138. Saatte bir kadını daha enkaz altından kurtardı.
Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde yıkıma neden olan depremlerde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Asrın büyük felaketi olan 7.7 şiddetindeki depremin 6. Gününde ekipler kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Depremin 138’inci saatinde Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Gazi Mahallesi Adnan Menderes Caddesi’nde bulunan Doğan Apartmanı’nın enkazından Fatma Ö. isimli şahıs ekipler tarafından kurtarıldı.
Aralarında Burdur İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ekibinin de bulunduğu kurtarma operasyonunda kurtarılan Fatma Ö. tedavi amacıyla hastaneye sevk edildi.
Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, " Burdur İl Sağlık Müdürlüğümüz 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ekibimizin de dahil olduğu kurtarma operasyonunda göçük altından bir vatandaşımız daha sağ olarak çıkarıldı. Hatay Antakya Gazi Mahallesi Adnan Menderes Caddesi Doğan Apartmanı enkazından Fatma Ö. Adlı vatandaşımız çıkarılarak ileri tetkik ve tedavi amacıyla hastaneye nakledilmek üzere Konya 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ambulansına teslim edilmiştir. Yaralımıza şifalar dileriz." denildi.

Burdur İl Sağlık MüdürlüğüHatay depremiKahramanmaraş depremi son dakikaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.