Burdur Emniyetten Trafik Denetimi 203 Araç/Sürücüye Cezai İşlem

Burdur Valiliği, Burdur'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşların huzur ve trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen uygulamalar hakkında bilgilendirmede bulundu. İşte haberin detayları...

Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.
 
Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 26-27-28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde ilimiz genelinde Radarla Hız Denetimi ve Tur Taşımacılığı Yapan Araçlara yönelik çalışma yapılmıştır.

Yapılan çalışmalarda,

•    (308) araç ve sürücüsü kontrol edilmiş;
•    (1) araca/sürücüsüne 31/1-b maddesi (Kamyon, Çekici ve Otobüslerde Takograf, Taksi Otomobillerde İse Taksimetre Bulundurmamak,  Kullanmamak veya Kullanılır Şekilde Bulundurmamak),
•    (147) araca/sürücüsüne 51/2-A maddesi (Yönetmelikte Belirtilen Hız Sınırlarını %10’dan %30’a Kadar Aşmak),
•    (33) araca/sürücüsüne 51/2-B maddesi (Yönetmelikte Belirtilen Hız Sınırlarını %30’dan %50’ye Kadar Aşmak),
•    (6) araca/sürücüsüne 51/2-C maddesi (Yönetmelikte Belirtilen Hız Sınırlarını %50’den Fazla Aşmak),
•    (16) araca/sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunun diğer ilgili maddelerinden, toplam (203) araca/sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası uygulanmış, (2) adet araç trafikten men edilmiştir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Burdur İl Emniyet MüdürlüğüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.