Burdur Eski Devlet Hastanesi yeniden açılıyor! Atıl durumda kalmayacak

Burdur'da eski devlet hastanesi binası yeniden hizmete açılıyor. Kadın hastalıkları ve doğum ile çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümlerini içeren bir hastane ve semt polikliniği olarak bölgeye hizmet verecek.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, "Burdur’umuza müjde! Girişimlerimiz sonucunda eski devlet hastanemiz(camlı bina) atıl durumda kalmaktan çıkıp, kadın hastalıkları ve doğum ile çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümlerini içeren bir hastane ve ayrıca bünyesinde bir Semt Polikliniği'de olacak şekilde yeniden bölgemize hizmet verecektir.

Her şeyin en iyisini hak eden gönlü güzel hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.

Bu vesileyle, Burdur’umuzun sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması için desteğini bizlerden esirgemeyen başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, şehrimizin sağlık altyapısını güçlendiren Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve Sağlık Bakan Yardımcımız Hüseyin Kürşat Kırbıyık’a ve ilimizin yatırım ihtiyaçlarını her fırsatta Ankara’da titizlikle takip eden Milletvekillerimiz Prof. Dr. Adem Korkmaz ile Mustafa Oğuz’a teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı.



Burdur eski devlet hastanesiatıl durumTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.