Burdur Eski Kız Meslek Lisesinde restorasyon ve güçlendirme sürüyor

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, "Burdur Eski Kız Meslek Lisesi restorasyon ve güçlendirme çalışmaları süratle devam ediyor." dedi.

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur Eski Kız Meslek Lisesi Restorasyon ve Güçlendirme çalışması ile ilgili açıklamada bulundu.

EN KISA ZAMANDA BURDURLU HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNULACAK

Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını belirten Milletvekili Bayram ÖzçelikBurdur halkımızın hizmetine sunmak için çalışmalar süratle devam ediyor. Ödenekler mevcut olup, halkımıza birçok hizmet sunumu gerçekleştireceğimiz binamızı tamamlama çalışmaları devam ediyor .
İnşaat kapsamında Sıva raspası imalatları, Kaba-ince sıva imalatları, Çatı imalatları, dış cephe boya imalatları, Alçıpan duvar imalatları, Alçı sıva imalatları, Şap imalatları, Püskürtme betonu (Shotcrete) imalatları, Temel güçlendirme imalatları, Merme denizlik imalatları, Elektrik ve mekanik tesisatların altyapı imalatları tamamlandı. İnşaat kapsamında devam eden imalatlar ise Çelik güçlendirme imalatları, Taş duvar imalatları, Seramik imalatları, Ahşap kapı pencere imalatları ve Elektrik ve mekanik imalatları devam etmektedir. Burdur’umuza hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.

Bayram Özçelik açıklamaBayram ÖzçelikBurdur Eski Kız Meslek Lisesi Restorasyon ve Güçlendirme çalışmasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.