Burdur Gençlik Spor İl Müdürlüğünden Velilere Bilgilendirme Toplantısı

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN TÜRKİYE SPORTİF YETENEK TARAMASI VE SPORA YÖNLENDİRME PROJESİ VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN TÜRKİYE SPORTİF YETENEK TARAMASI VE SPORA YÖNLENDİRME PROJESİ VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa hayata geçirdiği Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında başlayan proje devam ediyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Merkez okulların üçüncü sınıf öğrencilerine yapılan testler sonucunda projeye seçilen öğrencilerin velilerine Burdur Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya’nın katılımıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı Antrenör Sercan Bilensoy tarafından yapılan sunum ile devam etti.

Proje ile ilgili velilerin soruları Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya ve Spor ve Okul Sporları Şube Müdürü Asil Çakır tarafından cevaplandırıldıktan sonra toplantı sona erdi.

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜTÜRKİYE SPORTİF YETENEK TARAMASISPORA YÖNLENDİRME PROJESİTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.