Burdur’da eğitim ve sanat alanında önemli bir yatırım olarak değerlendirilen Güzel Sanatlar Lisesi için kazı çalışmaları başladı.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Burdur’un eğitim ve sanat vizyonuna değer katacak Güzel Sanatlar Lisesi inşaatında kazı çalışmalarının resmen başladığını duyurdu.
Özboyacı, genç yeteneklerin yetişeceği ve sanatın Burdur’da daha güçlü şekilde hayat bulacağı okulun şehre kazandırılacak olmasından büyük heyecan duyduklarını belirtti.
Mustafa Özboyacı açıklamasında, “Burdurumuzun eğitim ve sanat vizyonuna büyük değer katacak Güzel Sanatlar Lisemizin inşaatı için kazı çalışmalarımız resmen başladı. Genç yeteneklerimizin yetişeceği, sanatın kalbinin Burdur’da atacağı bu güzel eseri şehrimize kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Şehrimize hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.