BURDUR İL GENEL MECLİSİ TARİHİNDE BİR İLK!

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından Burdur İl Genel Meclisi'nde ilk kez bir kadın üye olarak meclise girdi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından Burdur İl Genel Meclisi’nde ilk kez bir kadın üye olarak meclise girdi.Aynı zamanda Ak Parti Bucak Kadın Kolları Başkanı olan Avukat Hatice Dalgar, Burdur İl Genel Meclisi’nin ilk kadın üyesi olarak görev yapmaya başladı.

Konuyla alakalı olarak açıklamada bulunan Av. Hatice Dalgar, “2014-2019 yılları arasında Bucak Belediye Meclisi üyeliği yapmıştım. İlk defa seçilen kadın İl Genel Meclisi üyesi olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizi destekleyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah iyi bir şekilde hizmetlerimizi yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Bucak’ın sorun ve sıkıntıları İl Genel Meclisi’nde dile getirerek çözüm için çalışmalar yapacağını belirten Dalgar, ilk kadın meclis üyesi olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadığını belirtti.

BURDUR İL GENEL MECLİSİHatice DalgarTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.