Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay özel zamanı özel çocuklarla anlamlı kıldı

13 Mayıs Çarşamba günü 11:00 - 15:00 arasında 0-14 yaş arası çocukların sokağa çıkma yasağı kısa süreliğine kaldırılarak dışarıya çıkmalarına müsaade edildi. 0-14 yaş grubundaki çocuklar 40 günün ardından tekrar dışarıya çıkarak parklarda vakit geçirdiler.

13 Mayıs Çarşamba günü 11:00 – 15:00 arasında 0-14 yaş arası çocukların sokağa çıkma yasağı kısa süreliğine kaldırılarak dışarıya çıkmalarına müsaade edildi.

0-14 yaş grubundaki çocuklar 40 günün ardından tekrar dışarıya çıkarak parklarda vakit geçirdiler. Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’da, İl merkezinde yaşayan özel çocuklara hediyeler verdi.

4 saatlik süreçte çocuklara hediyeler veren Müdür Çay, “Bugün çocuklarımıza ayrılan özel zaman dilimini daha da güzel kılan özel çocuklarımıza, Vefa Sosyal Destek Grubu eşliğinde hediyeler verdik. Sohbet etme imkanı bulduk. Onları ne kadar özlediğimizi bir kez daha anlamış olduk” ifadelerini kullandı.

Emre ÇayBurdur haberBurdur İl Milli Eğitim MüdürlüğüTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.