Burdur İl Özel İdareden karla mücadele

Burdur İl Özel İdareye bağlı ekipler, Burdur genelinde tüm ekipleriyle sahada karla mücadele ediyor.

Burdur İl Özel İdareye bağlı ekipler, Burdur genelinde tüm ekipleriyle sahada karla mücadele ediyor.
Kar yağışının etkilerini en aza indirmek için sahada çalışmaları yürüten Burdur Özel İdare bağlı ekipler, araç ve yaya trafiğini kolay getirmek için karla mücadele ediyorlar.
Gölhisar - Altınyayla Ballık köyü bölgesi, Bucak Çamlık köyü, Ağlasun Sagalassos,Tefenni Belkaya, Yaylaköy, Merkez Çatağıl, Taşkapı, Sarıoava köylerimiz ile Salda kayak merkezi, Büğdüz Aziziye grup yolunda ekipler çalışma yürütüyor.
Burdur İl Genel Meclisi tarafından yapılan açıklamada, "Kar yağışının etkilerini en aza indirmek, araç ve yaya trafiğini kolay hale getirmek için tüm ekiplerimizle sahadayız.
Gölhisar - Altınyayla Ballık köyü bölgesi, Bucak Çamlık köyü, Ağlasun Sagalassos, Tefenni Belkaya, Yaylaköy, Merkez Çatağıl, Taşkapı, Sarıoava köylerimiz ile Salda kayak merkezi, Büğdüz Aziziye grup yolunda karla mücadele ekiplerimiz kar küreme ve yol açma çalışmalarına 7/24 esaslı olarak devam ediyor. Sahada ki emekçi arkadaşlarımıza kolaylıklar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Burdur karla mücadeleBurdur kar yağışıBurdur İl Özel İdaresiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.